Tom handlekurv

LEXMARK B2442dw Monochrome laser printer

Forsiden / Skrivere & Skannere / Laser- & Blekkskrivere / LEXMARK B2442dw Monochrome laser printer
Du må logge inn for å handle/se priser.
LEXMARK B2442dw Monochrome laser printer (36SC227)

LEXMARK B2442dw Monochrome laser printer

Varenr.:
36SC227
EAN:
734646658560

Fullpakket med funksjoner, tilbyr Lexmark B2442dw eksepsjonell verdi i mono-utskrift for små arbeidsgrupper med standard tosidig utskrift, forbedret sikkerhet og innebygd holdbarhet. Den flerkjernede prosessoren støtter utskrifter på opptil 42 sider per minutt *, mens komponenter med langvarig utskrift reduserer driftsstansen. I tillegg kan du koble til via standard USB, gigabit ethernet eller Wi-Fi.
  • Type Laser
  • Multifunksjon Nei
  • Farge Nei
  • USB Ja
  • Ethernet Ja
  • Wi-Fi Ja
  • Mobile Print Ja
  • Utskriftshastighet farge 0ppm
  • S/H utskriftshastighet 40ppm
  • Mediestørrelse A4
Beskrivelse

Med Lexmark B2442dw – som skriver ut opptil 40 sider i minuttet* og tilbyr tosidig utskrift, økt sikkerhet og standard Wi-Fi – får du en perfekt balanse mellom ytelse og overkommelig pris for sort/hvitt-utskrifter i små arbeidsgrupper.

Valuta for pengene
Få standard tosidig utskrift samt opptil 40 sider i sort/hvitt per minutt til en overkommelig pris. Kombinasjonen av høyt slitestyrke og komponenter med lang levetid holder dessuten vedlikeholdskostnadene nede.

Energieffektivitet
Strømstyringsfunksjoner som reduserer strømforbruket uansett om skriveren er i aktiv bruk eller i hvilemodus, sørger for at du får maksimalt ut av hver watt. Lavere fikseringstemperatur og automatisk styring av prosessorkjerner ut fra arbeidsbelastning, bidrar til å innfri de strenge ENERGY STAR 2.0-kravene. Det er gode nyheter både for planeten og budsjettet ditt.

Komplette sikkerhetsløsninger
Lexmarks omfattende tilnærming til produktsikkerhet dekker samtlige design- og konstruksjonsaspekter i hele produktporteføljen. Sikkerhetsfunksjonene våre holder informasjonen din trygg – i dokumentet, på enheten, ved sending over nettverket og overalt ellers. Det er derfor Keypoint Intelligence – Buyers Lab har hedret Lexmark med den prestisjefylte BLI PaceSetter-prisen for Document Imaging-sikkerhet***. Og med dette Lexmark-produktet er du klar for GDPR.

Fire års garanti ved registrering
For ekstra ro i sjelen kan du dra nytte av 4 års garantidekning ved registrering.

Klar når du er
De robuste og pålitelige multifunksjonsproduktene fra Lexmark er laget for å fungere i alt fra utstillings- til lagerlokaler med bare få brukerinngrep. Komponenter med lang levetid og erstatningstonerkassetter som leverer opptil 6 000 sider**, sørger for at du holder hjulene i gang.

All informasjon som er gitt her, kan bli endret uten varsel. Lexmark kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller utelatelser.

Trådløs komfort
USB- og Gigabit Ethernet-tilkoblinger er bare begynnelsen. Standard Wi-Fi betyr praktisk og sikker tilkobling, mens Lexmark Mobile Assistant-appen gir rask og enkel konfigurering direkte fra en mobil enhet.

Fleksibel håndtering av utskriftsmateriale
Skriv ut det du vil, i størrelsen du ønsker. Den medfølgende skuffen kan justeres til papirstørrrelser fra A6 til legal, mens flerbruksmateren for 100 ark kan brukes til mindre medier og konvolutter, slik at du får enda flere muligheter.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.

© 2020 R2IT AS  •  Tlf: +47 948 22 222  •  support@r2it.no  •  Orgnr.: 989379178